dimecres, 16 de gener del 2008

BOTB 4

The Brothers, campions de la quarta edició del Battle of the barrios


Sugar mo ja sap el que és guanyar un Barrios en modalitat individual i ahir va tornar a fer-ho en la de parelles, juntament amb Tarek, el seu cosí. La parella d'Olot va batre tots els seus rivals i va vèncer per unanimitat dels jutges en la final, malgrat que l'altra parella, Bombo Clap, van estar a l'altura de les circumstàncies. Felicitats pels vencedors i els finalistes i, evidentment, els que es van quedar enrere en el camp de batalla. Els vencedors es van endur un lot Flashback i un pòster emmarcat com a triomf.

El passat dissabte 12 de Gener, a les 16h en punt de la tarda, el Centre Cívic de Pont Major obria les portes per acollir, un cop més, el mundialment conegut -a Girona- Battle of the Barrios que enguany suma 4 temporades. Els primers en arribar vam ser Brainstorming (lògicament), els quals haviem de preparar la zona de ball, el nou equip d'il·luminació, el so, cadires pels jutges, etc. Tot va transcórrer amb normalitat i tots els petits contratemps van trobar solució gràcies al nostre equip d'experts nanogeonuclears especials en informàtica microtèrmica, que així ho van fer notar.

Cap a les 17:30 ja teniem els jutges i els bboys més puntuals rondant per la sala. També algun que altre veí del barri i espontani que treia el cap per la porta i l'enretirava més ràpid que un picar de mans en veure que no es feia cap calçotada ni botifarrada popular.
A les 18:00h tot estava apunt, la música ja feia una estona que sonava a càrrec dels inconfusibles, incomparables, insubestimables, inwestgardenfingers... Breakdowners! que repartien Hip Hop a tort i a dret, reservant-se el millor Funk per a les batalles. El nostre estimat Mariano es va consagrar com a Speaker de l'event (i de futurs!) i na Laia coordinava i supervisava el normal desenvolupament de l'event i la connexió amb els jutges, els breakers i el públic. Mentre us deixo anar aquest rollo, els filtres es posaven en marxa i les cares conegudes -i per conèixer- del Break a Girona, protagonitzaven la primera ronda de batalles per veure quines es quedarien fora de la fase eliminatòria. Així, en els "filtrus", s'hi van quedar Shadow Crew, Overgame i The Dogz. Era hora doncs, de començar la segona fase del torneig.

Amb els emparellaments fets, començaven els vuitens de final. Els cinc jutges: Rudy, Valen, Arkadi, Killer i Marc anaven aplicant el seu criteri, només en una ocasió van demanar un desempat. Així es va arribar a la final. Amb els descansos per a que els jutges deliveressin i uns petits showcase de beatbox a càrrec de Damián que ens va deleitar amb el seu beatbox, les sortides dels jutges i alguns bboys que no van participar però són ben coneguts a la provincia i altres indrets del món sencer i galàxies altres.

Finalment, sota els classics de Cross the track i It's just began es va celebrar la última batalla que, com ja hem dit, va vèncer The Brothers. De forma ben esportiva, tothom va seguir la dinàmica de l'event, sense incidents tret d'una llarga pausa deguda al mareig d'un dels jutges que va necessitar una estona per recuperar-se; val a dir que el públic va gaudir amb el bon nivell que tenim a Girona quant a Break. Alguns jutges van confessar que estaven molt contents d'haver vingut i que Girona està en un bon moment de forma, sobretot gràcies a la nova fornada de bboys que pugen fort i amb ganes.

Bé amics i amigues, gràcies als que vau venir a veure-ho, els que vau participar i esperem que en la pròxima ocasió tot surti igual o millor. Bye bye!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola tios, me molo la musica q pinchasteis, podriais decirme algunos titulos de algunos temas q pusisteis, muchas gracias

Anònim ha dit...

Si claro:
-It's just began de Jimmy Castor Bunch.
-I believe in miracles de Jackson sisters.
-Bra de Cymande.
-Cross the track de The JB's.
Pass the peas de The JB's.
-Rocksteady de Aretha Franklin.
-Across 110th street de Bobby Womack (versión instrumental), aunque la vocal también vale la pena.
-More bounce de Zapp Roger.

Y muchas más!

Gasman. Breakdowners

Anònim ha dit...

me podrias decir unas kuantas mas , gracias