diumenge, 28 d’octubre del 2007

Hip Hop Fòrum amb el Chojin!

El pròxim dissabte 3 de novembre, sobre les 18:00h de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca pública de Salt un fòrum sobre Hip Hop i altres temes. L'acte se celebra en motiu del concert de Chojin amb At-Versaris i, aprofitant la seva estada a Girona, ambdós participaran activament en l'activitat. Per altra banda, hem convidat el grup manresà Rapapolvo, que estan gravant nou disc i, per últim, nosaltres mateixos, l'Associació Brainstorming, participarem en aquest activitat tan profitosa.

Aquells interessats, penseu que aquesta és una bona oportunitat i única per poder tenir a prop a en Chojin i per compartir amb ell tots aquells pensaments que siguin del vostre interès. La trobada és gratuïta i oberta a tothom.

Per la nit, sobre les 22h, ja sabeu: obren escenari At-Versaris, segueix Chojin i, després del concert: MICRO OBERT + DJs fins les 5h de la matinada.

diumenge, 14 d’octubre del 2007

EL EL CHOJIN IS RAP 24/7

Hola gent!
Tenim el plaer de presentar-vos a un dels rappers més interessants de la península: el CHOJIN.
9 albums a les seves espatlles, conscència, denúncia, estil, música, compromís... són paraules que defineixen la seva persona i, per extensió, la seva música. Ve des de Madrid per presentar-nos el seu últim LP "Striptease", on despulla el seu pensament amb 17 temes d'una varietat acollonant.
Us assegurem que el directe d'aquest home és aclaparador i se us farà curt. Hem tingut la sort de veure'l en un parell d'ocasions i considerem que és un dels millors concerts que hom pot veure d'un artista de Hip Hop espanyol.

Per altra banda, tenim l'orgull d'anunciar que tindrem els catalans AT-VERSARIS obrint el concert i repartint temes del seu nou disc en català! no us perdeu l'actuació d'aquest grup de denúncia social, sense pels a la llengua.

HORA: 22:00h
LLOC: LA MIRONA
DIA: 3 de Novembre
PREU: 10 € anticipada - 12 € a guixeta

dilluns, 8 d’octubre del 2007

Tornen les plujes d'idees!

Estimats -i no- amics -o no- i amigues -o no-.
Tenim l'honor d'anunciar-vos l'inici de la nova temporada 2007-2008 i us advertim que aquest any hi haurà bona teca. Ja sabeu, si heu seguit una mica els events Brainstorming, podeu fer comptes: campionats de break, batalles d'MCs, concerts d'artistes nacionals, Hip hop Jams, etc.
A banda dels tallers que portem a terme per la comarca, aquest any tenim un parell de projectes ben parits que més endavant farem públics i, a més, una novetat dintre de l'àmbit del rap molt interessant; un show inèdit aquí al país que esperem tingui un gran ressó no només pel públic HH sinó per tothom. Estigueu atents si us dona la gana a les notícies del nostre blog. Brainstorming!